Job 14 van 27


Report this listing

Solliciteren



Uitbener/Slager


Functie

Onder leiding van de chef bestaan jouw taken uit het uitbenen van runderkarkassen. U heeft verschillende machines om u daarbij te helpen. U kunt het vlees ook versnijden in technische delen. Je werkt samen met uw collega's aan de uitbeenlijn.

  • De karkassen wegen, sorteren volgens grootte en opslaan in koelcellen of koelkamers
  • Stukken vlees uitbenen en het vlees ontvetten of bijsnijden
  • De karkassen in twee, vier, of meer stukken vlees versnijden (bil, schouder, rugstuk, bovenbeen, ...)
  • Vleesbewerkende handelingen uitvoeren op: Runderen

Jouw profiel

  • Diploma Slager
  • Goede fysieke conditie
  • Flexibel, punctueel, gemotiveerd
  • De staat en bewaring van bederfbare producten controleren
    Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
  • Verse producten (volledig, in sneden, ...) verpakken voor de zelfbedieningsafdeling of voor bestellingen (kleine gebakjes, buffet, ...)
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • Bestellingen leveren bij klanten
  • Sandwiches en salades bereiden (samenstellen, verpakken, ...)
  • Een marktkraam opzetten en de koopwaar in- en uitpakken
  • Voedingsmiddelen verkopen: Wijn en sterkedrank
  • De klant verwelkomen
    De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
  • Voedingsmiddelen verkopen: Traiteur- en rotisserieproducten
  • De voorraad ordenen en de producten uitstallen
  • Voedingsmiddelen verkopen: Exotische producten
  • Voedingsmiddelen verkopen: Dieetproducten
  • Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij
  • Voedingsmiddelen verkopen: Bakkerij
  • Verse producten snijden (vleeswaren, kaas, ...) en producten in rekken plaatsen, gerechten presenteren, ...
  • Voedingsmiddelen verkopen: Gezouten specerijen
  • Voedingsmiddelen verkopen: Fijne vleeswaren en charcuterie
  • Voedingsmiddelen verkopen: Chocolade, suikerwaren
  • Goederen en producten ontvangen
    De levering controleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Voedingsmiddelen bereiden
  • De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden
  • De kassa bij het begin van de werkdag controleren
    De kassa-inhoud bij sluiting tellen
  • Voedingsmiddelen verkopen: Biologische producten
  • Vis, schelpdieren en schaaldieren bereiden en op ijs leggen (uithollen, fileren, ontschubben, ...)
  • Voedingsmiddelen verkopen: Fruit en groenten
  • Beheren en opvolgen van online-aankopen en -bestellingen
  • Voedingsmiddelen verkopen: Kaashandel, zuivelhandel
  • Betalingen ontvangen
  • Voedingsmiddelen verkopen: Gesuikerde specerijen
  • Producten inventariseren
  • Voedingsmiddelen verkopen: Viswinkel
  • Voedingsmiddelen verkopen: Banketbakkerij
  • Voedingsmiddelen verkopen: Bier en frisdranken
  • Voedingsmiddelen verkopen: Diepvriesproducten
  • Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren (leveringsdata, temperatuuropmetingen, lotnummers, ...)

Aanbod

Bedrijfsinfo

De Vandenbogaerde Food Group is gevestigd op het LAR bedrijventerrein in Rekkem. Dankzij meer dan 100 jaar kennis, ervaring en expertise heeft het familiebedrijf Vandenbogaerde een benijdenswaardige positie verworven in de verwerking en distributie van rundvlees van de hoogste kwaliteit.


  • fulltime 38 uur per week.
  • Vaste baan
  • Vast contract
  • Voltijds
  • Dagwerk

Solliciteren

Start People Industrie WVL LA
+32 (0)58 31 51 14

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht